Ben jij een hond?

Vrije tijd en werk

20/03/2019
Hij daagt me voortdurend uit en is vastberaden in wat hij wil bereiken.
Tessa Eagle Swan - hondenbaasje

Gekke titel? Niet volgens de eigenaar van Kratu. "Sommige honden zijn als tieners, ze zijn niet of heel moeilijk te trainen. Ze zijn koppig en ze willen enkel doen wat ze willen!" De trainer van deze hond kan gelukkig ook glimlachen met haar hond. "Hij wil enkel de idioot uithangen en zich amuseren."

Natuurlijke clown
"Deze puber maakt het leven wel interessant en plezierig. Hij doet niks wat ie niet wil doen. In feite is deze tiener enkel bezig met wat hem zelf interesseert!" De eigenaar van Kratu vindt haar hond wel een sterk karakter hebben. "Hij daagt me voortdurend uit en is vastberaden in wat hij wil bereiken. Ik herken veel van zijn gedrag. Ooit was ik net als hij. Tegendraads, rebels, lui. Maar wel altijd eerlijk en helemaal mezelf." 

Verstoppertje
"Soms wil ie helemaal niks doen, behalve in zijn nest liggen. Dan krijg ik hem zelfs met geen stokken mee op wandeling. Hij durft zich voor me verstoppen en te doen alsof zijn neus bloedt als hij iets heeft uitgespookt." Tessa Eagle Swan wordt er soms moe van. "Af en toe wil ik het opgeven hoor. Maar ik weet dat dit een fase is. Hij kan ook zo verschrikkelijk charmant zijn. Mijn hart is groot voor deze puber."

 

Ooit was ik net als hij. Tegendraads, rebels, lui. Maar wel altijd eerlijk en helemaal mezelf.
Tessa Eagle Swan - hondenbaasje